Peräänajo Järvisuomentiellä Pieksämäellä, yksi kuljetettiin sairaalaan

Onnettomuus tapahtui valtatie 23:n ja Lipontien risteyksessä.

Järvisuomentiellä Pieksämäellä tapahtui peräänajo perjantaina päivällä. Onnettomuus tapahtui valtatie 23:n ja Lipontien risteyksessä noin kello 11.45.

Onnettomuudessa oli osallisena kaksi henkilöautoa. Palomestari Eero Ahon mukaan ensimmäinen auto oli kääntymässä vasemmalle, kun toinen auto törmäsi sen perään.

Molempien autojen kuljettajat olivat liikkeellä yksin. Ensihoito tarkasti molempien kuljettajien kunnon paikan päällä, ja toisen auton kuljettaja kuljetettiin jatkohoitoon Mikkelin keskussairaalaan.

Toinen onnettomuusauto vaurioitui ajokelvottomaksi ja toisen vauriot jäivät lievemmiksi. Pelastuslaitos siirsi onnettomuusautot pois ajoradalta ja raivasi onnettomuuspaikan.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.