Tilaajalle

Mikkelin Craft Beer Weekendissa ei juoda kaljaa, bisseä, pitkää tai huurteista — siellä maistellaan oluita, joille antavat aromia kahvi, kuusenkerkkä, mango, habanero-chili ja nokkonen

Mikaelin oluttapahtumassa on esillä suomalaisten pienpanimo-oluiden kärki. Olutasiantuntija Heikki Kähkönen kehottaa ottamaan paikalliset oluet entistä paremmin osaksi lähiruokamarkkinointia.

Vesa Vuorela

Ari-Pekka Hyttinen ja Jani Kokkonen maistelivat savonlinnalaisen Waahto Breweryn oluita perjantaina Mikaelissa alkaneessa Craft Beer Weekend -tapahtumassa. Tarjolla on kotimaisten pienpanimoiden laatuoluita moneen makuun.
Ari-Pekka Hyttinen ja Jani Kokkonen maistelivat savonlinnalaisen Waahto Breweryn oluita perjantaina Mikaelissa alkaneessa Craft Beer Weekend -tapahtumassa. Tarjolla on kotimaisten pienpanimoiden laatuoluita moneen makuun.

Mikaelissa on maltainen tunnelma. Konsertti- ja kokoustalo kokosi perjantaina mikkeliläiset olutharrastajat maistelemaan laadukkaita pienpanimo-oluita.