Mikkeliläissyntyinen Nora Kuitunen kilpailee syksyn uudella Selviytyjät-kaudella — ”Minussa ärsyttävintä on varmaan puheliaisuus”

Noran nälkäkiukku voi muodostua ongelmaksi. Uutta kautta kuvataan parhaillaan Filippiinien viidakoissa.

Nora Kuitinen on
rempseä ja sanavalmis syntyperäinen mikkeliläinen, joka on kiinteistöhuoltoalalla
tottunut miesvaltaiseen työyhteisöön. 
Nora Kuitinen on rempseä ja sanavalmis syntyperäinen mikkeliläinen, joka on kiinteistöhuoltoalalla tottunut miesvaltaiseen työyhteisöön. 

Ensi syksynä alkavalla Selviytyjät Suomi -ohjelman uudella kaudella nähdään mikkeliläisväriä, kun mukana on rempseäksi ja suorapuheiseksi savolaiseksi kuvailtu mikkeliläissyntyinen Nora Kuitunen.

— Minussa ärsyttävintä on varmaan mun puheliaisuus. Puhun ihan sikana ja oon yleensä aamusta asti tosi pirteä, kiinteistöhuoltoalan palvelumestarina työskentelevä Kuitunen kertoo itsestään.

25-vuotias Kuitunen on syntyjään mikkeliläinen, mutta asuu nykyisin Vantaalla.

Noran vahvuuksia ovat sitkeys ja kokemus luonnossa liikkumisesta. Korkeat ja ahtaat paikat eivät häntä pelota, mutta pimeys, tuhatjalkaiset sekä ruoan vähyys saattavat muodostua ongelmaksi. Norasta tulee nälkäisenä hyvin kiukkuinen.

Kuitusen tavoitteena on muodostaa isoja tiiviitä liittoja ja olla kaveri kaikkien kanssa. Hän uskoo olevansa arvokas heimon jäsen niin kisoissa kuin leirissäkin.

Voittaja saa 30 000 euroa

Uutta Selviytyjät Suomi -kautta kuvataan parhaillaan Filippiineillä. Kuvaukset kestävät koko toukokuun ajan.

Tällä kertaa mukana on ”tavisten” lisäksi joukko julkisuuden henkilöitä, kuten muusikko Tommi Läntinen, ex-missi Sara Sieppi ja Tiktat-yhtyeen solisti Petra Gargano.

Ohjelman voittaja kuittaa itselleen 30 000 euroa.