Supersankari Rendelistä hotellihuone - Mikkelin Vaakunassa voi yöpyä elokuvakulisseissa

Teemahuone on osa hotellin sadan huoneen uudistusta.

JesseHAAJA

Teemahuone on osa hotellin sadan huoneen uudistusta.

Ensimmäisen suomalaisen supersankarielokuva Rendelin pohjalta on luotu oma hotellihuone Original Sokos Hotel Vaakuna Mikkeliin.
Rendel-huone otettiin käyttöön elokuun alussa.

— Kun hotellinjohtaja Kari Hänninen otti yhteyttä ja kysyi kiinnostusta tehdä Rendelin teemalla oma hotellihuone, niin ei siinä tarvinnut kahta kertaa miettiä, kertoo elokuvan ohjaaja Jesse Haaja.
Huoneen sisustuksessa on käytetty elokuvasta tuttua rekvisiittaa. Seiniä koristavat valokuvaaja Juuli Aschanin viralliset still-kuvat.

Asukkailla on myös mahdollisuus ostaa huoneessa esillä olevia oheistuotteita, jotka ovat muotoilija Pauli Kangasniemen käsialaa.

Huoneen suunnittelusta on vastannut Rendelin luoja Jesse Haaja yhdessä Original Sokos Hotel Vaakuna Mikkelin kanssa.

Rendelin teemahuone on osa Vaakunan uudistusta, jonka yhteydessä hotellissa uusittiin 100 huonetta.

— Paikallisuus on meille tärkeä asia. Halusimme uudistuskokonaisuuden keskelle väriläiskän ja Rendelin syntytarina sekä korkea ”luomupitoisuus” herätti mielenkiintoni. Se on tarina jonka haluamme kertoa vieraillemme, Hänninen sanoo.

Tiina Knaappila

Tiina Knaappila

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet