Timo Welsby Mikkeli Areena Oy:n toimitusjohtajaksi

Hän on tehnyt pitkän uran Vuokatin Urheiluopistossa toimien muun muassa urheiluopiston rehtorina viimeiset seitsemän vuotta.

Mikko Kontti

Mikkeli Areena Oy:n  toimitusjohtajaksi on valittu kasvatustieteiden maisteri Timo Welsby,
Mikkeli Areena Oy:n  toimitusjohtajaksi on valittu kasvatustieteiden maisteri Timo Welsby,

Mikkeli Areena Oy:n toimitusjohtajaksi on valittu kasvatustieteiden maisteri Timo Welsby, 41, Vuokatista. Welsby aloittaa toimitusjohtajana 1.4.2016 alkaen.

Timo Welsby on tehnyt pitkän uran Vuokatin Urheiluopistossa. Hän on toiminut urheiluopiston rehtorina viimeiset seitsemän vuotta, vastaten viimeisimpinä vuosina myös myynti- ja markkinointipäällikön tehtävistä. Lisäksi hän on toiminut urheiluopiston koulutus - ja vapaa-aikakeskuksen johtajana sekä liikuntamatkailun kehittäjänä. Ennen tätä Welsby toimi mm. liikunta-alan yrittäjänä.

Koulutukseltaan Welsby on kasvatustieteiden maisteri ja viimeistelee parhaillaan Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulussa Executive MBA (Executive Master of Business Administration) koulutusohjemaa, joka on suunnattu johtajille ja asiantuntijoille. Tämän lisäksi hänellä on liikunnanohjaaja ja urheiluhierojan koulutus sekä muita liikunta-alaan liittyviä koulutuksia.

- Timo Welsby on hankkinut Vuokatin Urheiluopistossa monipuolista osaamista niin koulutuksen, matkailun, kunto- ja huippu-urheilun kuin tapahtumajärjestämisen saralta. Hänellä on hyvät edellytykset Mikkeli Areenan toimitusjohtajan tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen, toteaa hallituksen puheenjohtaja Jyrki Koivikko.

- Työvuodet ovat tuoneet kokemusta ja laajan yhteistyöverkoston, mutta osaamisen lisäksi tarvitaan myös intohimoa. Mikkeli Areena on poikkeuksellinen ja valtakunnallisesti merkittävä investointi, johon tartun mielelläni yhteistyössä alueen toimijoiden kanssa, Welsby kertoo.

Welsby on alun perin kotoisin Varkaudesta, mutta savolaisista juurista huolimatta yllättäen Iso-Britannian kansalainen.

- Iso-Britannian kansalaisuuden olen saanut isältäni, joka teki oman työuransa teollisuuden parissa Varkaudessa.

Uutista päivitetty kello 12.29.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.