Eetu, 16, pisti kioskin pystyyn Mikkeliin Siekkilän frisbeegolfpuistoon: "Parasta on, kun saa jutella ihmisille"

Frisbeegolfaajat voivat nyt ostaa Siekkilässä virvokkeita tai vaikkapa hyttysmyrkkyä pelaamisen lomassa.

Mari Koukkula

Eetu Ruuska pitää Discgolf Hell Cafeta ja Joona Ruuska auttelee isoveljeään.

Mikkeliläisen Eetu Ruuskan, 16, ensimmäinen kesätyöpaikka on oma kioski. Ja komea kioski onkin! Se avautui Siekkilän frisbeegolfpuistoon viime viikolla.
— Kauppa on käynyt hyvin, summaavat Eetu ja hänen pikkuveljensä Joona Ruuska, 14, joka käy myös kioskilla auttelemassa isoveljeään.
​— Parasta on, että saa jutella ihmisille.

Kun asiakasvirta on hiljaisempaa, Eetu käy nakkelemassa kiekkoa. Hän aikoo pitää kioskin auki syksyyn saakka. Tarkoitus olisi ottaa valikoimiin muun muassa itse leivottuja mokkapaloja, ehkä muurinpohjalettuja ja korvapuustejakin. Tällä erää kioskista löytyy kahvia, limsaa, vettä, karkkia, suklaapatukoita, jätskiä, sipsiä, hyttysmyrkkyä ja mikrossa lämmitettäviä pizzapaloja.

Asiakkaat ovat muun muassa kehuneet edullisia hintoja. Eikä ihme, sillä kupillisen kahvia saa eurolla.
— Toivottavasti kauppa käy, ettei tarvitsisi istua tyhjän panttina, toimelias Eetu Ruuska tuumaa.

Peruskoulunsa juuri päättänyt Eetu Ruuska taitaa olla sopivassa kesätyössä, sillä hän on hakenut opiskelemaan Esedulle catering-alaa.

Discgolf Hell Cafe -niminen kesäkahvila on auki keskiviikosta perjantaihin kello 17—20 ja lauantaista sunnuntaihin kello 13—20. Maanantaisin ja tiistaisin kioski on suljettu. Kioskilla on myös säävaraus, sillä sateella frisbeegolfin pelaajia on liikkeellä vähemmän.

Mikko Kääriäinen

Mikko Kääriäinen

Osallistu keskusteluun

Länsi-Savo