Ristiinassa kaksi murtoa peräkkäisinä öinä: Tummiin vaatteisiin pukeutunut mies nähty juoksemassa karkuun molemmilta murtopaikoilta

Ensimmäinen murto tehtiin postiin ja toinen liikekiinteistöön.

Niina Villman

Poliisi tutkii Ristiinassa tehtyjä murtoja. Arkistokuva.
Poliisi tutkii Ristiinassa tehtyjä murtoja. Arkistokuva.

Ristiinassa on tehty tänä viikonloppuna kaksi murtoa liikekiinteistöihin keskellä yötä. Molemmilta murtopaikoilta on poistunut heti tapauksen jälkeen tummiin pukeutunut mies juosten. 

Itä-Suomen poliisin mukaan ensimmäinen murto tehtiin postin toimipaikkaan perjantain ja lauantain välisenä yönä. Toinen murto tehtiin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Brahentiellä. 

Murtovaras pääsi Brahentiellä liikekiinteistöön rikkomalla ikkunan. Murto tehtiin keskellä yötä noin kello 01.20. Tiloissa sijaitsee muun muassa Matkahuollon toimipiste. 

Murtopaikalta on silminnäkijähavainto tummiin vaatteisiin pukeutuneesta nuorehkosta miehestä, jolla oli kantamuksia molemmissa käsissään. Poliisin mukaan mies ei ole kovin pitkä. Hänellä on huomiota herättävä juoksutyyli.

Myös postin murron tapahtumapaikalta poistui tummiin pukeutunut mies. Hän poistui juosten. Yllään hänellä oli musta huppari.

Mies juoksi ensin Tiitus-Matintien suuntaan ja siitä edelleen Kristiinantielle. 

Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdollisista havainnoista joko puhelimitse numeroon 0295 415 232 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi