Keskussairaalan päivystys väliaikaistiloihin 25. huhtikuuta alkaen

Päivystys siirtyy Kuuman sairaalan rakennustöiden tieltä.

Kuvassa keskussairaalan päivystyksen uudet odotustilat.
Kuvassa keskussairaalan päivystyksen uudet odotustilat.

Mikkelin keskussairaalan päivystys siirtyy väliaikaistiloihin ensi viikolla. Päivystys aloittaa uusissa tiloissa 25. huhtikuuta kello 7.00.

Päivystys siirtyy Kuuman sairaalan rakennustöiden alta. Väliaikaistilat ovat nykyisten tilojen läheisyydessä.

Saatto- ja taksiliikenne päivystykseen kulkee väliaikaisjärjestelyn aikana eri kautta päiväsaikaan ja ilta- sekä yöaikaan. Päivisin päivystykseen saavutaan autolla pääsisäänkäynnin kautta ja ilta- sekä yöaikaan Pirttiniemenkadulta.

Jalkaisin päivystykseen pääsee Pirttiniemenkadun kautta lähes vanhaa reittiä, mutta matkalla on työmaatunneli, joka ohjaa uusiin tiloihin. Essoten tiedotteessa autoiliijoille suositellaan Sairaalaparkin käyttöä aina, kun se on mahdollista, sillä muita parkkipaikkoja on vähän.

Pysäköinti päivystyksen edustalla Pirttiniemenkadun puolella on kielletty. Essoten mukaan taksit ja saattajat voivat tuoda päivystykseen sitä kautta potilaita, jotka eivät pysty kävelemään.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.