Tilaajalle

Ville Haapasalon hatsapurit menivät kesällä kuin kuumille kiville – Viikonloppuna esiteltiin myös ensi kesän uutuustuote

Ville Haapasalon mukaan hatsapureja on myyty kesän aikana yhteensä noin 25 000. Pelkästään juustoa on kesän aikana kulunut 6 000 kiloa. Työtahti on hurja, sillä Haapasalo paistaa noin sata leipää tunnissa.

Vesa Vuorela

Juustoinen hatsapuri paistetaan uunissa kullanruskeaksi ja voidellaan lopuksi vielä kuumana voilla.
Juustoinen hatsapuri paistetaan uunissa kullanruskeaksi ja voidellaan lopuksi vielä kuumana voilla.

Hatsapurit paistuvat tasaiseen tahtiin Ville Haapasalon hatsapuri-kojun uuneissa. Asiakkaita lappaa jatkuvana virtana myyntiluukulle kertomaan kuulumisiaan ja ostamaan kuluneen kesän hittituotetta. Parhaimpina päivinä jono on ulottunut läheisen infokopin taakse ja omaa hatsapuriaan on saanut odottaa jopa tunnin.