Heikki Viitikko osti Iskun kiinteistön Mikkelissä — Isku ja muut talossa toimivat liikkeet jatkavat vuokralaisina

— Laajentuminen kiinnostaa aina silloin, kun kohdalle osuu kiinteistö, joka sattuu meidän sapluunaan ja konseptiin, Viitikon kiinteistöjä hallinnoivan yrityksen toimitusjohtaja sanoo.

Vesa Vuorela

Heikki Viitikko osti Iskun talon Mikkelin Graanista. Arkistokuva.
Heikki Viitikko osti Iskun talon Mikkelin Graanista. Arkistokuva.

Mikkeliläinen sijoittaja Heikki Viitikko on ostanut Iskun kiinteistön ja liikerakennuksen Mikkelin Graanissa. Siinä toimivat huonekaluliike Isku Koti, Isku Interior, Keittiömaailma ja lemmikkieläintarvikeliike Musti ja Mirri, jotka jatkavat toimintaansa kaupan jälkeen entiseen tapaan.

Viitikon kiinteistöjä hallinnoivan yrityksen M2 Managementin toimitusjohtaja Tanja Rouhiainen kertoo, että Iskun kiinteistö siirtyi Viitikolle joulukuun alusta. Aikaisemmin rakennuksen ja maan omisti Isku Invest itse.

Myymälärakennus on kooltaan noin 2300 kerrosneliötä ja se on valmistunut vuonna 1997.

Rouhiainen kertoo, että Viitikko omistaa Mikkelissä myös muun muassa Liikekeskus Setrin sekä Tokmannin kiinteistöt, jotka ovat osoittautuneet vilkkaiksi kauppapaikoiksi.

Rouhiaisen mukaan Graanin alue on luonnollinen jatke toiminnan laajentamiselle.

Viitikolla on Mikkelissä myös toimistorakennuksia sekä Lappeenrannassa kiinteistö, jossa vuokralaisena on Eksoten lasten ja nuorten palveluita.

— Laajentuminen kiinnostaa aina silloin, kun kohdalle osuu kiinteistö, joka sattuu meidän sapluunaan ja konseptiin, Rouhiainen sanoo.

Luetuimmat