Viittä ravintolaa Mikkelissä pyörittävä Serviini valittiin vuoden uusyrittäjäksi

Mikkelin seudun uusyrityskeskus painotti valinnassaan yrityksen vaikuttavuutta ja työllistävyyttä.

Jaakko Avikainen

Serviinin perustivat Henrik Rajamäki (vas.), Timo Hyöppinen, Juha Mäkelä ja Mikko Ranta. Kuva on perustamisvuodelta 2015.
Serviinin perustivat Henrik Rajamäki (vas.), Timo Hyöppinen, Juha Mäkelä ja Mikko Ranta. Kuva on perustamisvuodelta 2015.

Mikkelin seudun uusyrityskeskus ry on valinnut Serviini Oy:n vuoden uusyrittäjäksi.

Vuonna 2015 perustetulla Serviinillä on Mikkelissä viisi ravintolaa: Pitopata, Mikaeli, Vino, August ja Länsi-Savo. Lisäksi yritys tarjoaa catering-palveluja.

Uusyrityskeskus kertoo tiedotteessaan, että Serviinin vaikutus Mikkelin ravintolamaailmassa on vahva ja yritys on laajentanut toimintaansa määrätietoisesti.

Palkinnon saajaa valitessaan uusyrityskeskuksen hallitus painotti yrityksen paikallista vaikuttavuutta ja työllistävyyttä. Serviini työllistää yli 20 ihmistä.