Mikkelin Pannukakkutalo lopettaa — Yrittäjä Tarja Lappalainen: "Nyt on edessä niin haikea päätös, sopivaa yrittäjäkumppania eikä toimitilaa löytynyt"

Mikkelin Pannukakkutalo on viimeisen kerran auki lauantaina.

Vesa Vuorela

Mikkeliläisyrittäjä Tarja Lappalainen kertoo, että uutta yrittäjää hänen tilalleen tai kumppanikseen yritettiin löytää kuumeisesti.
Mikkeliläisyrittäjä Tarja Lappalainen kertoo, että uutta yrittäjää hänen tilalleen tai kumppanikseen yritettiin löytää kuumeisesti.

Mikkelin Pannukakkutalo sulkee ovensa lopullisesti lauantain jälkeen. Pannukakkutalon nykyisen tilan vuokrasopimus päättyy.

Mikkeliläisyrittäjä Tarja Lappalainen kertoo, että uutta yrittäjää hänen tilalleen tai kumppanikseen yritettiin löytää kuumeisesti.

— Sopivaa yrittäjäkumppania eikä toimitilaa löytynyt, joten nyt on edessä niin haikea päätös lopettamisesta. Olisin tarvinnut nykyistä pienemmän tilan — 80 asiakaspaikkaa oli ihan liikaa, Lappalainen sanoo.

— Onhan se aika surullista, että Mikkelissä ei ole enää Pannukakkutaloa. Menen kuitenkin itse eteenpäin hyvillä mielin.

Viimeisinä päivinä Pannukakkutalossa myydään edulliseen hintaan viinejä ja oluita, koska Lappalaisen tarkoituksena on tyhjentää varastot.

— Mikkelin Pannukakkutalolla on nyt neljä kesää takanaan. Matka Pannukakkutalon yrittäjänä on ollut hyvä kokemus. Siitä on jäänyt paljon positiivisia muistoja mieleen.