Henkilöauto suistui keskikaiteeseen peilijäässä olevalta Viitostieltä Hirvensalmella — Palomestari varoittaa liukkaasta ajokelistä

Henkilöauto vaurioitui ajokelvottomaksi, mutta autoa kuljettanut henkilö ei vahingoittunut.

Kai Skyttä

Tiet voivat olla tänään erittäin liukkaita.
Tiet voivat olla tänään erittäin liukkaita.

Henkilöauto ajautui tuntemattomasta syystä keskikaiteeseen Viitostiellä Hirvensalmella. Etelä-Savon pelastuslaitos sai hälytyksen kolarista myöhään keskiviikkoiltana noin puoli kahdentoista aikaan.

Auto vaurioitui tilanteessa ajokelvottomaksi, mutta autoa kuljettanut henkilö ei loukkaantunut. Ensihoidon yksikkö kävi tarkastamassa kuskin. Tiellä on sadan kilometrin nopeusrajoitus.

Liikenne oli hetken aikaa estynyt, mutta tie saatiin auki liikenteelle nopeasti. Myös poliisin yksikkö kävi paikalla ja tutkii onnettomuuden syytä.

Päivystävä palomestari Eero Aho kertoo, että onnettomuus sattui Uutelan risteyksen kohdalla. Tie oli Ahon mukaan aivan peilijäässä, joten paikalle tilattiin tieliikennekeskukselta liukkauden estoa.

— Tiet ovat varmasti tänä aamunakin erittäin liukkaat, eli toivotaan kaikilta töihin lähtijöiltä malttia ja ajan varaamista työmatkaan, jotta vastaavilta vältyttäisiin, Aho sanoo.

Kommentoidut