Pertunmaalla jaettiin 34 kertaa kultaa - katso nimilistasta, ketkä kaikki saivat ansiomerkit!

Kuntaliitto palkitsi ansiomerkeillä pertunmaalaisia 30 ja 40 vuoden uurastuksista kunnallishallinnon parissa. Jari Leppä sai kultaisen kunniamerkin.

Tanja Rihu

Pertunmaan kunta jakoi maanantaina kymmeniä ansiomerkkejä. Jari Leppä sai kultaisen kunniamerkin.
Pertunmaan kunta jakoi maanantaina kymmeniä ansiomerkkejä. Jari Leppä sai kultaisen kunniamerkin.

Pertunmaan kunnanvaltuuston budjettikokous alkoi maanantaina juhlavissa tunnelmissa.
Valtuustosalissa jaettiin 33 kultaista ansiomerkkiä ja yksi kultainen kunniamerkki pertunmaalaisille, jotka ovat tehneet ansiokasta työtä kunnallishallinnon hyväksi.

Kultaisella kunniamerkillä palkittiin keskustan kansanedustaja Jari Leppä.
Kultaisen kunniamerkin edellytyksenä on pitkäaikainen, vähintään 10 vuoden toiminta kunnanvaltuuston tai -hallituksen puheenjohtajana. Leppä on johtanut Pertunmaan valtuustoa vuodesta 1997.

Tanja Rihu

leppa.jpg

Kultaiset ansiomerkit 40 vuoden uurastuksesta saivat Auli Halttunen, Marja-Leena Lahti, Raimo Mattila, Kirsi Ojala, Markku Pöyry ja Terttu Tillanen.

Kultaisilla ansiomerkeillä 30 vuoden työstä palkittiin 28 pertunmaalaista.
Tunnustuksen saivat Riitta Airaksinen, Riitta Halmesaari, Sirpa Hedman, Ritva Isokuortti, Aila Jaatinen, Seppo Kuoppala, Sirpa-Liisa Kuoppala, Markku Laine, Kalle Laitinen, Anna-Liisa Lehtinen, Kaarina Liedes, Pirjo Liukkonen, Raija Marjatsalo, Paula Numminen, Tapio Numminen, Erkki Ojala, Eveliina Reinikainen-Piira, Virpi Rosman, Marja-Terttu Salo, Helena Seppänen, Minna Tiihonen, Merja Tillanen, Seija Toivanen, Olavi Tolonen, Juha Torniainen, Marja-Liisa Turunen ja Birgitta Valjakka.

Kunnanhallituksen puheenjohtaja Risto Salminen (kesk.) kertoi, ettei Pertunmaa ole hakenut ansiomerkkejä kovin hanakasti.
- Kunnan 90-vuotisjuhlavuosi on sopiva hetki. Erityisen mukava on antaa tunnustusta sosiaali- ja terveyspuolen työntekijöille juuri nyt, kun teillä on enää muutama päivä aikaa kunnan leivissä ennen Essotea, Salminen sanoi.

Pertunmaalaiset palkitut arvostavat ansiomerkkejään, sillä tunnustusta oli vastaanottamassa henkilökohtaisesti 32 palkittua. Salminen muistutti vielä, että seuraaviin Linnan juhliin jokaisen pitää laittaa ansiomerkki esille.

Juttua muokattu 22.04. Lisätty kuva ja tekstiä.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.