Maalismarkkinat alkavat Mikkelissä – näin markkinat vaikuttavat liikenteeseen

Markkina-alue on suljettu iltaisin ja öisin myös jalankulkijoilta

Jasmine Kousa

Maalismarkkinoita vietettiin aurinkoisessa säässä vuonna 2014.

Maalismarkkinat täyttävät keskiviikkona ja torstaina Mikkelin Hallitustorin sekä osan Maaherrankatua ja kävelykatua.

Markkina-alueella on kaupungin tilaama yövartiointi. Koko markkina-alue suljetaan lippusiimoin tiistaista kello 18 keskiviikkoon kello 6 ja keskiviikosta kello 18 torstaihin kello 7.
Alueen sulkeminen estää myös jalankulkijoilta torialueen läpi kulkemisen illalla ja yöllä.

Maaherrankatu välillä Raatihuoneenkatu–Savilahdenkatu suljetaan ajoneuvoliikenteeltä tiistaista 15.3. klo 9 torstaihin 17.3. kello 20 saakka. Vain välttämätön liikkeiden ja torin huoltoajo on sallittua.

Torin sivulla olevat turistibussipysäkit siirretään samaksi ajaksi Mannerheimintielle Matkakeskuksen kohdalla oleville tilausliikenteelle merkityille pysäkeille.

Puolet Marskin aukiosta (noin 100 autopaikkaa) varataan vain luvan saaneiden markkinakauppiaiden käyttöön. Pysäköintirajoitus tulee voimaan maanantaina 14.3. kello 17, johon mennessä muut ajoneuvot pitää siirtää pois alueelta. Puomit poistetaan torstaina 17.3. kello 20.


Maalismarkkinat järjestetään Mikkelin Hallitustorilla, osalla Maaherrankatua ja kävelykatua keskiviikkona 16.3. klo 7–18 ja torstaina 17.3. klo 7–17.


Juttua korjattu klo 21.29. Korjattu jutun alkuun oikeat viikonpäivät.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.