Pieksämäen nokkakolarissa kuollut 89-vuotias nainen ajautui vielä tuntemattomasta syystä vastaantulevien kaistalle — Poliisi: Vastaan tullut auto yritti väistää, loukkaantuneilla haukivuorelaisilla ei ole hengenvaaraa

51-vuotias haukivuorelainen nainen on edelleen hoidettavana Kuopion yliopistollisessa sairaalassa, kertoo Itä-Suomen poliisi.

Arja Reinikainen

Poliisin mukaan nainen ajautui vielä tuntemattomasta syystä suoralla tiellä vastaantulevien ajokaistalle.
Poliisin mukaan nainen ajautui vielä tuntemattomasta syystä suoralla tiellä vastaantulevien ajokaistalle.

89-vuotias pieksämäkeläinen nainen kuoli Pieksämäellä kahden henkilöauton nokkakolarissa keskiviikkona. Nainen oli autossaan yksin.

Poliisin mukaan nainen ajautui vielä tuntemattomasta syystä suoralla tiellä vastaantulevien ajokaistalle Mikkelintiellä Montolan kohdalla. Onnettomuuspaikalla nopeusrajoitus on 80 km/h.

— Vastapuoli yritti väistää, mutta ei onnistunut. Onnettomuudella oli ainakin kaksi ulkopuolista todistajaa, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Harri Pöysti Itä-Suomen poliisista torstaina.

Vastaan tulleessa autossa ollut 51-vuotias haukivuorelainen nainen loukkaantui nokkakolarissa niin, että hänet kuljetettiin helikopterilla Kuopion yliopistolliseen sairaalaan.

— Nainen on edelleen hoidettavana Kuopiossa. Hän on loukkaantunut vakavammin, mutta hänellä ei ole hengenvaaraa, Pöysti kertoi Länsi-Savolle torstaina kello 14 aikaan.

Nokkakolarissa loukkaantui naisen kanssa samassa autossa ollut 55-vuotias haukivuorelainen mies, joka vietiin ambulanssilla Mikkelin keskussairaalaan. Poliisin mukaan mies on edelleen sairaalassa.

Poliisi ei vielä tiedä, miksi auto ajautui vastaantulevien kaistalle suoralla tiellä.

Poliisi ja liikenneonnettomuuksien tutkijalautakunta tutkivat onnettomuutta.