Peruskoulun päätteeksi biletettiin — Mikkelin ysiluokkalaiset viettivät gaalailtaa Mikaelissa

Kaupunginjohtaja Timo Halonen vastaanotti juhliin noin 300 yhdeksäsluokkalaista.

Risto Hämäläinen

Serafiina Tuupanen Rantakylän yhtenäiskoulusta valmistautui kuvaamaan Tiia Lampista ja Ronja Beckeriä. Pankalammen ranta oli suosittu paikka kuvien ottamiseen.

Noin 300 mikkeliläistä yhdeksäsluokkalaista juhlisti peruskoulun päättymistä hivenen etuajassa torstai-iltana konsertti- ja kongressitalo Mikaelissa.

Vuosittain järjestettävässa 9-gaalassa otetaan perinteisesti ilo irti ja pukeudutaan parhaimpiin.

Risto Hämäläinen

Vieraita vastaanottivat kaupunginjohtaja Timo Halonen, nuorisovaltuuston puheenjohtaja Katariina Juhakoski sekä liikunta- ja nuorisojohtaja Antti Mattila.

Torstaina kaupunginjohtaja Timo Halonen johti virallista vastaanottoa, minkä lisäksi illan ohjelmassa oli muun muassa buffet-ruokailu, saliohjelmaa ja tietenkin discoilua.

Tapahtuman järjestivät yhteistyössä Mikkelin nuorisovaltuusto, kaupungin liikunta- ja nuorisopalvelut ja yleiset kulttuuripalvelut.

Risto Hämäläinen

Eve Amalia esitti gaalassa kappaleensa Meidän puolesta.

Risto Hämäläinen

Gaalailtaa vietti Mikaelissa noin 300 yhdeksäsluokkalaista.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet