Tilaajalle

Taavitsainen sai nuhteet sähköpostikirjoittelusta — Jatkoa ei silti seuraa, sillä Taavitsainen ja kaupungingeodeetti Hannu Peltomaa tekivät keskinäisen sovun Taavitsaisen esittämän anteeksipyynnön jälkeen

Mikkelin kaupunginhallitus perusti Hannu Peltomaan työsuojeluilmoituksen vuoksi toimikunnan selvittämään sähköpostijupakkaa. Satu Taavitsaisen toiminta ”ei ole ollut kaikilta osin asiallista”. Kaupunginhallitus muistuttaa Taavitsaista ”toimimaan luottamustehtävässä arvokkaasti”, eikä käytös saa olla käytösnormien vastaista.

Kaupunginhallitus muistuttaa Satu Taavitsaista toimimaan luottamustehtävässä ”arvokkaasti tehtävän edellyttämällä tavalla”.
Kaupunginhallitus muistuttaa Satu Taavitsaista toimimaan luottamustehtävässä ”arvokkaasti tehtävän edellyttämällä tavalla”.


Mikkelin kaupungin virkamiehen jättämä työsuojeluilmoitus valtuuston varapuheenjohtaja Satu Taavitsaisen (sd.) toiminnasta ja sähköpostikirjoittelusta ei johda jatkotoimiin.
Taavitsainen ja kaupungin virkamies, kaupungingeodeetti Hannu Peltomaa, ovat keskinäisessä tapaamisessa sopineet asian ja todenneet, että asia on heidän väliltään loppuun käsitelty.
Sopimista edelsi kuitenkin se, että Taavitsainen on esittänyt Peltomaalle pahoittelun anteeksipyyntönä tapahtuneesta.
Pahoittelujen esittäminen ja sopiminen tapahtui osapuolten tapaamisessa ja kaupungin työsuojeluvaltuutetun läsnäollessa.