Perussuomalaisten Heinänen eroaa puheenjohtajan paikalta

Heinänen perustelee eroa henkilökohtaisilla syillä. Ero astuu voimaan välittömästi.

Perussuomalaisten Etelä-Savon piirin puheenjohtaja Raimo Heinänen eroaa tehtävästään henkilökohtaisista syistä ja välittömästi.

Hän ilmoitti erostaan perussuomalaisten Etelä-Savon piirihallituksen kokouksessa Otavassa sunnuntaina.

Yhdistysten edustajat sekä kansanedustaja Kaj Turunen kiittivät Heinästä ansiokkaasta yhteistyöstä piirissä ja toivoivat sen jatkuvan tulevaisuudessakin.

Heinänen sai Etelä-Savon käräjäoikeudessa joulun alla syytteet törkeästä kirjanpitorikoksesta ja törkeästä velallisen epärehellisyydestä. Hän on kiistänyt syyllistyneensä rikoksiin.

Piirihallitus päätti kutsua koolle yleisen kokouksen uuden puheenjohtajan valitsemista varten. Kokous pidetään 7.helmikuuta.

Piirin järjestäytymiskokous valitsi 1. varapuheenjohtajaksi Tanja Hartonen-Pulkan Mäntyharjusta, 2. varapuheenjohtajaksi Tauno Frilanderin Pieksämäeltä ja piirisihteeriksi Outi Virtasen Pertunmaalta.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.