Mikkelin ralliviikonloppuna esillä myös alkuperäisiä hevosvoimia

Suomen Työhevosseura järjestää yhteistyössä Etelä-Savon Hevosjalostusliiton kanssa työvaljastuskurssin Mikkelin raviradalla.

Suomenhevosten työkuntoon valjastaminen on mukavaa seurattavaa, joka tarjoaa harrastajien lisäksi koko perheelle nähtävää.

Helmikuun viimeisenä viikonloppuna Mikkelissä on esillä paljon hevosvoimia. SM-rallin lisäksi tarjolla on aitoja ja alkuperäisiä hevosvoimia raviradan talleilla.

Suomen Työhevosseura järjestää yhteistyössä Etelä-Savon Hevosjalostusliiton kanssa työvaljastuskurssin Mikkelin raviradalla.

Päivä sisältää valjastusopetusta ja –harjoittelua perinteiseen tapaan niin luokki- kuin tamppivaljaisiinkin.

Paikalle opastavat alan parhaat osaajat Matti Ahola, Reijo Tuomaala ja länkimestari Matti Pakarinen hevosineen.

Kurssilla on mahdollista myös saada apua sopivien työvaljaiden löytämiseen omalle hevoselle eli paikan päälle voi tulla myös oma hevosen kanssa.

Tapahtuma on kaikille avoin. Paikan päälle voi siis tulla vaikka koko perheen voimin seuraamaan ja tutustumaan työhevosiin ja perinteisiin hevosvarusteisiin.

Työvaljastusta ja työhevosia voi ihastella lauantaina 27. maaliskuuta kello 10-15 Mikkelin raviradan vierastallissa.

Kurssi on osallistujille maksuton, mutta osallistujilta toivotaan ilmoittautumista etukäteen. Ilmoittautumiset 23.2. mennessä Etelä-Savon Hevosjalostusliittoon:

outi.ruottinen@mikkelinravirata.fi tai 044-791 0600

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.