Viitostiellä sattui usean ajoneuvon liikenneonnettomuus maanantai-iltana— Haittaa oli tielläliikkujille molempiin suuntiin

Onnettomuudessa oli osallisena kuorma-auto, rekka ja kaksi henkilöautoa. Ei henkilövahinkoja.

Viitostiellä sattui usean ajoneuvon liikenneonnettomuus maanantai-iltana— Haittaa oli tielläliikkujille molempiin suuntiin

Joroisissa sattui maanantai-iltana liikenneonnettomuus, jossa oli osallisena useita ajoneuvoja.

Onnettomuus tapahtui Viitostiellä noin kello 20.30 Häyrilän ja Kuvansin liittymien välillä.

Onnettomuudessa oli osallisena kuorma-auto, rekka-auto ja kaksi henkilöautoa. Etelä-Savon pelastuslaitoksen mukaan henkilövahinkoja ei ole sattunut.

Poliisin mukaan vakavilta henkilövahingoilta vältyttiin, mutta osalliset käivät tarkistuttamassa vammojaan sairaalassa.

Poliisi kertoo tiedotteessa, että onnettomuus tapahtui, kun etelän suunnasta tullut kuorma-auto törmäsi moottoritien keskikaiteeseen. Törmäyksen takia valopylväs kaatui vastaantulevien kaistalle.

Pohjoisen suunnasta tuli ajoneuvoyhdistelmä, joka ajoi kaatuneen valopylvään yli, osui keskikaiteeseen ja kaatui kyljelleen. Tämän jälkeen vielä kaksi pohjoisesta päin tullutta henkilöautoa törmäsi kaatuneeseen valopylvääseen.

Onnettomuuspaikka saatiin auki liikenteelle puoli kahdeksalta tiistaiaamuna.

Onnettomuuspaikalle hälytettiin pelastushenkilöstöä Joroisista ja Varkaudesta. Paikalla oli myös kaksi poliisipartiota ja kolme ensihoitoyksikköä.

Poliisi tutkii onnettomuuden syytä.

Juttua päivitetty 21.10. klo 22.59: Lisätty Etelä-Savon pelastuslaitokselta saatuja tietoja muun muassa siitä, että onnettomuudessa ei ole käynyt henkilövahinkoja.

Juttu päivitetty kauttaaltaan 22.10. klo 8.32.

Uutista on tarkennettu poliisin tiedoilla onnettomuustapahtumien kulusta 22.10. kello 16.52.