Rytis, Siesu ja Urski - testaa, kuinka hyvin tunnet Mikkelin perinteiset paikannimet!

Tiedätkö, mistä Molanderinmäki on saanut nimensä? Entä Tarmonkulma tai muut Mikkelin lukuisat kulmat kaupungin keskustassa? Voit testata tietouttasi paikallisesta nimistöstä Länsi-Savon leikkimielisellä testillä.

Antsu Ollikainen

Mikkelin keskusta on muuttunut vuosikymmenten saatossa nopeasti, mutta moni vanha nimi on yhä säilynyt. Kuva Mikkelin keskustasta vuodelta 2003.
Mikkelin keskusta on muuttunut vuosikymmenten saatossa nopeasti, mutta moni vanha nimi on yhä säilynyt. Kuva Mikkelin keskustasta vuodelta 2003.

Tiedätkö, mistä Molanderinmäki on saanut nimensä? Entä Tarmonkulma tai muut Mikkelin lukuisat kulmat kaupungin keskustassa?

Voit testata tietouttasi paikallisesta nimistöstä Länsi-Savon leikkimielisellä testillä. Testin kymmenen kysymystä haravoivat perinteistä nimistöä ja sen historiaa pääosin Mikkelin keskustan alueelta.

Jos testi ei toimi mobiililaitteessasi, voit tehdä sen erillisellä sivulla, johon pääset tästä linkistä.

Mistä aiheesta haluaisit testin? Kerro ideasi kommenttikentässä!

Kristiina Tiippana

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Uusimmat uutiset