Minne oikein katosi Essoten ja Sosterin yhteinen kirurgian vastaava ylilääkäri? — Hannu Paajasesta tuli vain Essoten ylilääkäri: ”Sosteri halusi näin, ei minulla siinä mitään paineita ollut”

— Heti osoittautui, että Essoten ja Sosterin yhteinen kirurgian vastaava ylilääkäri ei ollut hyvä ratkaisu. Tässä tilanteessa oli parempi, että kummallakin kuntayhtymällä on erilliset vastaavat ylilääkärit, sanoo Essoten johtaja Risto Kortelainen.

Antti Varonen

Länsi-Savon tietojen mukaan erikoislääkäri, professori Hannu Paajasen esitykset työnjakomalleista 
koettiin Savonlinnassa liian ”Mikkeli-keskeisiksi”. Sosterin johtaja Panu Peitsaro ei kommentoi asiaa.
Länsi-Savon tietojen mukaan erikoislääkäri, professori Hannu Paajasen esitykset työnjakomalleista koettiin Savonlinnassa liian ”Mikkeli-keskeisiksi”. Sosterin johtaja Panu Peitsaro ei kommentoi asiaa.

Sote-kuntayhtymät Essote ja Sosteri hakivat yhteistä kirurgian vastaavaa ylilääkäriä vuoden alussa. Virkaan valitun ensimmäisen tehtävän piti olla se, että hän johtaa selvitystä, jossa ratkaistaan Mikkelin ja Savonlinnan keskussairaaloiden välinen kirurgian työnjako.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet