Mikkeliläislähtöisen vaatesuunnittelijan Anni Ruuthin puvut hurmasivat Linnan juhlissa — Kansanedustaja Sanna Marinin mekossa mennään ensi vuonna naimisiin

Kansanedustajien asujen lisäksi Linnan juhlien etkoilla nähtiin Anni Ruuthin suunnittelema mekko. Kaikki Ruthin suunnittelemat puvut ompeli vestonomi Pinja Heikkinen.

AOP

Kansanedustaja Sanna Marinin (sd.) puku oli väriltään valkoinen.

Kansanedustajat Sanna Marin ja Pilvi Torsti saapuivat Linnan juhlien vastaanotolle mikkeliläislähtöisen vaatesuunnittelijan Anni Ruuthin suunnittelemissa asuissa.

Erityisesti Marinin puvusta oli puhuttu paljon jo ennen itsenäisyyspäivän vastaanottoa. Marinin toive oli, että puku sopisi Linnan juhlien lisäksi myös hääpuvuksi. Siksi puku oli täysin valkoinen.

Marin kertoi Iltalehdelle aikaisemmin tällä viikolla, että mekkoa ei todennäköisesti muokata ollenkaan häitä varten. Marin menee puolisonsa Markus Räikkösen kanssa naimisiin todennäköisesti ensi vuonna.

AOP

Kansanedustaja Pilvi Torstin (sd.) puku oli valmistettu ahimsa-silkistä.

Pilvi Torstin asu oli keltainen silkkipuku, joka valmistettiin ahimsa-silkistä, joka valmistetaan eettisemmin kuin tavallinen silkki. Torsti halusi ilmentää puvussaan rauhaa.

Anni Ruuthin suunnittelun taidonnäytteitä nähtiin jo aikaisemmin televisiossa, kun laulaja Yona esiintyi Kohti Linnan juhlia –ohjelmassa. Yona esiintyi valkoisessa mekossa, jossa oli sulkia. Sulat ovat Ruuthin tavaramerkki.

Kuvakaappaus Ylen lähetyksestä

Anni Ruuth suunnitteli laulaja Yona asun. Yona esiintyi ennen Linnan juhlia televisiossa.

Kaikki Ruuthin suunnittelemat puvut ompeli vestonomi Pinja Heikkinen.

Luetuimmat