Kangasniemen kunnan uudet verkkosivut avautuvat ensi keskiviikkona — Uudistuksella pyritään helpottamaan tiedon löytämistä ja palvelemaan käyttäjiä entistä monipuolisemmin

Verkkosivujen etusivulla on omat kohderyhmälinkit lapsiperheille, uusille kuntalaisille, kuntaan muuttamista suunnitteleville, vapaa-ajan asukkaille, matkailijoille ja yrittäjille.

Arja Reinikainen

Kangasniemen kunnan uudet verkkosivut on pyritty suunnitteleman mahdollisimman asiakaslähtöisesti. Kuvassa on Kangasniemen kunnantalo.
Kangasniemen kunnan uudet verkkosivut on pyritty suunnitteleman mahdollisimman asiakaslähtöisesti. Kuvassa on Kangasniemen kunnantalo.

Kangasniemen kunnan uudistetut verkkosivut avautuvat keskiviikkona 18. joulukuuta iltapäivällä.

Kunnan tiedotteen mukaan palvelua kehitettäessä on pyritty asiakaslähtöisyyteen. Sivut on yritetty rakentaa niin, että tietoa löytyisi mahdollisimman vaivattomasti ja se palvelisi monenlaisia käyttäjiä.

Uusien verkkosivujen etusivulla on omat kohderyhmälinkit lapsiperheille, uusille kuntalaisille, kuntaan muuttamista suunnitteleville, vapaa-ajan asukkaille, matkailijoille ja yrittäjille.

Kuntapäättämisestä kiinnostuneet puolestaan löytävät esityslistat, pöytäkirjat ja viranhaltijapäätökset helposti, tiedotteessa mainitaan.

Etusivun linkin kautta pääsee myös seuraamaan kunnan virallisia sosiaalisen median kanavia.

Sivut on toteuttanut jyväskyläläinen Valu Digital Oy yhteistyössä Kangasniemen kunnan kanssa.

Uusista verkkosivuista voi antaa palautetta tammikuun loppuun saakka palautelomakkeen välityksellä osoitteessa www.kangasniemi.fi.