Hildenin sijaisuus kiinnostaa: Puumalan määräaikaiseksi kunnanjohtajaksi haki 16 – katso kaikki nimet!

Puumalan kunnanjohtajan viransijaisuuden hakuaika päättyi maanantaina kello 15. Hakijoita oli 16, joista päteviä 14. Hakijoista neljä on Mikkelin seudulta.

Tanja Rihu

Työt Puumalan kunnantalolla kiinnostavat. Kunnanjohtajan viransijaisuuteen tuli 16 hakemusta.
Työt Puumalan kunnantalolla kiinnostavat. Kunnanjohtajan viransijaisuuteen tuli 16 hakemusta.

Puumalan kunnanjohtaja Matias Hildenin viransijaisuus kiinnostaa laajasti.
Viransijaisuuden hakuaika päättyi maanantaina kello 15, mihin mennessä Puumalan kunta sai 16 hakemusta.
Päteviä hakijoita on 14. Puumala määritteli kunnanjohtajan viransijaisen pätevyysvaatimukseksi soveltuvan korkeakoulututkinnon.

Hakijoista neljä on eteläsavolaisia. Mikkelistä viransijaisuutta hakivat hallintotieteiden maisteri Jyrki Haapala, maatalous- ja metsätieteiden maisteri Hanna Haavikko ja insinööriopiskelija Santeri Hassinen.
Neljäs eteläsavolainen hakija on yhteiskuntatieteiden maisteri Niina Kuuva Juvalta.

Muut hakijat ovat kauppatieteiden maisteri Risto Aleheikka Torniosta, terveystieteiden maisteri Mia-Riitta Allik Uuraisilta, talotekniikan lvi-insinööri Tiina Andersson Helsingistä, yhteiskuntatieteiden maisteri Antti Jämsén Lohjalta, hallintotieteiden maisteri Matti Kannus Kangasalalta, maatalous- ja metsätieteiden maisteri Jaakko Karvonen Joensuusta, yhteiskuntatieteiden maisteri Matti Kuittinen Tohmajärveltä, kauppatieteiden maisteri Timo Kärkkäinen Pattijoelta, yhteiskuntatieteiden maisteri Joni Mäenpää Kuopiosta, kauppatieteiden maisteri Anu Sepponen Imatralta, maatalous- ja metsätieteiden maisteri Jussi Tuovinen Kuopiosta ja filosofian maisteri Heikki Vento Helsingistä.

Kunnanjohtajan viransijaista haetaan, koska Matias Hilden on puolentoista vuoden virkavapaalla. Hilden aloitti syyskuun alussa valtiovarainministeriössä kunta- ja uudistusministeri Anu Vehviläisen (kesk.) erityisavustajana.
Puumalan kunta toivoo, että viransijainen voi aloittaa marraskuun alussa. Vs. kunnanjohtajana toimii siihen saakka palvelujohtaja Anne Julin.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.