Lapset kolasivat koulun kaukalon Hirvensalmella – näin vastaa kunnanjohtaja

Hirvensalmen kunnanhallitus käsittelee maanantaina selvityspyyntöä, joka liittyy Elomaan koulun kaukalon lumitöiden hoitamiseen.

Antero Teittinen

Moni pääsi aamulla lumitöihin. Arkistokuva.

Hirvensalmen kunnanhallitus käsittelee maanantaina selvityspyyntöä, joka liittyy Elomaan koulun kaukalon lumitöiden hoitamiseen.
Selvityspyynnön lähettäjän mukaan lapset olivat tehneet jääkiekkokaukalon lumityöt, jotta pystyisivät käyttämään sitä. Hän pyytää selvitystä kyseisestä asiasta ja siitä, miten lumityöt vastedes hoidetaan.
”Liikuntatunnit ovat liian lyhkäisiä siihen, että ensin putsataan lumet, ja sitten alkaakin jo uusi toinen tunti”, selvityspyynnössä todetaan.

Kunnanjohtaja esittää, että kunnanhallitus merkitsee selvityspyynnön tiedoksi ja toteaa, että kaukalon hoidosta vastaa vapaa-aikasihteeri. Kyseisenä päivänä oli kuluvan talven vaikein keli rännäksi ja vesisateeksi muuttuvine lumituiskuineen.
”On ymmärrettävää, että kaukalo ei ole välttämättä ollut kunnossa iltapäivän liikuntatunneilla, saati sitten aamupäivällä. Koulun opettajien tehtävänä on harkita keliolosuhteiden muuttuessa ja urheilupaikkojen kunnon todetessaan, voidaanko liikuntatunnilla toteuttaa suunnitelmien mukaista toimintaa vai jotakin muuta vaihtoehtoista liikuntaa", esitystekstissä todetaan.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.