Mimosassa avoimet ovet keskiviikkona

Mikkelin seudun maahanmuuttajatyön tuki Mimosa ry:n uusissa tiloissa pidetään ovet avoinna tutustujille keskiviikkona.

Mikkelin seudun maahanmuuttajatyön tuki Mimosa ry:n uusissa tiloissa pidetään ovet avoinna tutustujille keskiviikkona. Kävijöille on tarjolla kakkua ja kahvia.
Juhlan aiheena on myös Monikulttuurikeskus Mimosan ja samassa osoitteessa toimivien maahanmuuttopalvelujen yhteinen 18-vuotista taival.
Maahanmuuttopalvelujen päivystysajat ovat maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 13—16 sekä torstaisin kello 8—10. Mimosa ry:n monikulttuurikeskuksen aukioloajat ovat maanantaista torstaihin kello 14—20.


Mimosan ja maahanmuuttopalvelujen avoimet ovet keskiviikkona 22. maaliskuuta kello 10—20 Mikkelissä osoitteessa Otavankatu 4, 2. kerros, käynti Anni Swanin kadun puolelta.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.