Kirjastot sulkevat ovensa viideksi päiväksi — Kirjastojärjestelmä päivitetään, jolloin ei voi lainata mitään

Mikkelin seutukirjaston ja Lumme-kirjastojen järjestelmän päivitys sulkee kirjastot viideksi päiväksi. E-kirjat ovat kuitenkin käytettävissä katkon aikana.

Henri Väisänen

Arkistokuva. Kiinniolon aikana aineistoja ei voi lainata tai uusia kirjastoissa, 
puhelimitse tai verkkokirjastossa. Myöskään varauksia ei voi tehdä eikä 
noutaa saapuneita varauksia tai maksaa kirjaston maksuja.
Arkistokuva. Kiinniolon aikana aineistoja ei voi lainata tai uusia kirjastoissa, puhelimitse tai verkkokirjastossa. Myöskään varauksia ei voi tehdä eikä noutaa saapuneita varauksia tai maksaa kirjaston maksuja.

Mikkelin seutukirjaston ja Lumme-kirjastokimpan kirjastot ovat kiinni 7.—11.5.2018  kirjastojärjestelmän päivityksen vuoksi.

Lumme-kirjastojen kirjastojärjestelmä on poissa käytöstä toukokuussa viisi päivää järjestelmän päivityksen vuoksi. Koha-kirjastojärjestelmä päivitetään uuteen versioon.

Kiinniolon aikana aineistoja ei voi lainata tai uusia kirjastoissa, puhelimitse tai verkkokirjastossa. Myöskään varauksia ei voi tehdä eikä noutaa saapuneita varauksia tai maksaa kirjaston maksuja.

Mikkelin seutukirjasto tiedottaa, että laina-aikoja on pidennetty ja eräpäiviä ei katkoksen ajalle tule.

Mikkelin seutukirjastossa vain pääkirjaston lehtisali on lukusalina avoinna ma—ti kello 9—20, pe 11.5 avoinna kello 9—18. 

E-kirjat ovat kuitenkin käytettävissä myös käyttökatkon aikana. Linkit e-kirjoihin löytyvät osoitteesta https://www.ellibslibrary.com/fi/collection. Samasta osoitteesta löytyvät myös ohjeet e-kirjojen lainaamiseen ja lukemiseen tietokoneelta tai mobiililaitteelta.

Tarkempaa tietoa kunkin Lumme-kirjaston poikkeuksellisista aukioloajoista löytyy kirjastojen omilta sivuilta.