Vielä ehdit Nälkäpäivän lipaskerääjäksi — keräys kestää torstaista lauantaihin

Vuosittainen Nälkäpäivän lipaskeräys näkyy taas katukuvassa tämän viikon torstaista lauantaihin 14.—16. syyskuuta.

Soila Puurtinen

Lipaskerääjät lähtevät liikkeelle torstaina.

Vuosittainen Nälkäpäivän lipaskeräys näkyy taas katukuvassa tämän viikon torstaista lauantaihin 14.—16. syyskuuta.
Nälkäpäivänä kerätään varoja Suomen Punaisen Ristin Katastrofirahastoon, jolla autetaan avun tarvitsijoita niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Lipaskerääjiä kaivataan vielä mukaan, järjestön Kaakkois-Suomen piiri tiedottaa. Jo puolen tunnin keräyksellä on merkitystä.
Lipaskerääjiksi ovat tervetulleita kaikki, eikä aiempaa kokemusta tarvita. Kerätä voi oman aikataulun mukaan ja siellä missä se itselle parhaiten sopii.
Kerääjäksi voi ilmoittautua ennakkoon puhelimitse 020 701 2710 tai sähköpostilla kaakkois-suomi.kouvola@redcross.fi.

Keräyslippaan voi hakea myö silman ennakkoilmoitusta keräyskeskuksesta, joka Mikkelissä toimii Musiikkiopistolla osoitteessa Maaherrankatu 10. Keskus on auki torstaina ja perjantaina kello 8—18 ja lauantaina kello 8—14.

Etelä-Savossa Nälkäpäivän tapahtumiin kuuluvat myös muun muassa myyjäiset ja arpajaiset Haukivuoren torilla lauantaina kello 9—12 ja konsertti Mikkelin musiikkiopistolla perjantaina kello 18.

Elina Keskitalo

Elina Keskitalo

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.