Ministerit Mika Lintilä ja Jari Leppä vierailevat Mikkelin pääkirjastossa perjantaina — Kirjastokiertueella toivotaan palautetta hallitusohjelmasta

Lintilä ja Leppä kertovat hallituksen tavoitteista ja vastaavat yleisön kysymyksiin kello 15 alkaen.

Jaakko Avikainen

Elinkeinoministeri Mika Lintilä ja maatalousministeri Jari Leppä vierailevat Mikkelissä perjantaina.
Elinkeinoministeri Mika Lintilä ja maatalousministeri Jari Leppä vierailevat Mikkelissä perjantaina.

Pääministeri Antti Rinteen (sd.) hallituksen kirjastokiertue rantautuu Mikkeliin perjantaina 19.7.

Valtiovarainministeri Mika Lintilä (kesk.) ja maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä (kesk.) vierailevat Mikkelin pääkirjastossa kello 15–16. Ministerit esittelevät hallitusohjelmaa ja vastaavat yleisön kysymyksiin.

Rinteen hallituksen jäsenet vierailevat kiertueen aikana kymmenissä kirjastoissa eri puolilla Suomea. Kiertueen tavoitteena on kertoa kansalaisille hallituksen tavoitteista ja kuulla palautetta ohjelmasta.

— Hallitusohjelma julkaistiin keskustakirjasto Oodissa Helsingissä suoraan suomalaisille, keskellä ihmisiä ja sivistyksen äärellä. Nyt haluamme jatkaa keskustelua ihmisten kanssa kirjastokiertueen muodossa. Kirjasto on paitsi yksi suomalaisen sivistyksen kulmakivistä, myös kaikkien yhteinen kohtaamispaikka. Kirjastoon liittyy myös hyvä suomalainen periaate: se, mikä on meillä lainassa, pitää palauttaa hyvässä kunnossa takaisin, Rinne kertoo tapahtuman tiedotteessa.