Voroja liikkeellä yöaikaan Mikkelin seudulla — Mikkelissä vietiin auto, Pieksämäellä nestekaasupulloja ja auto

Poliisi toivoo vihjeitä tapauksista.

Antti Varonen

Voroja liikkeellä yöaikaan Mikkelin seudulla — Mikkelissä vietiin auto, Pieksämäellä nestekaasupulloja ja auto

Mikkelin seudulla on tapahtunut viime öinä useita anastuksia.

Maanantain ja tiistain välisenä yönä Mikkelin Arinakadulta varastettiin henkilöauto. Auto löytyi pian tapahtuneen jälkeen läheltä anastuspaikkaa. Auton virtalukko oli rikottu ja auton sisältä viety vähäinen määrä omaisuutta.

Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä varkaat iskivät puolestaan Pieksämäellä, jossa Taloustalon nestekaasuvarastosta vietiin useita teräskuorisia nestekaasupulloja.

Poliisi toivoo tapauksiin liittyviä vihjeitä sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai numeroon 0295415232.

Lisäksi Mikkelin Rokkalan K-Supermarkettiin yritettiin murtautua tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Tekijät saivat rikottua kaupan ovien ikkunat, mutta eivät päässeet sisälle liiketilaan. Poliisipartio löysi kaupan läheisyydestä kaksi miestä, joita epäillään varkauden yrityksestä.

Lisäksi keskiviikkona aamupäivällä Pieksämäeltä varastettiin punainen Volvo.

Poliisi kertoo tiedotteessa, että Länsiväylän varrelta huoltoasemalta anastettiin työntekijän laukku. Laukussa olivat auton avaimet, joilla pihasta vietiin Volvo XC70 henkilöauto, jonka rekisterinumero on BVM-772.

Tapahtumaan liittyvät havainnot pyydetään ilmoittamaan lähimmälle poliisille.

Uutiseen on lisätty kello 14.45 Pieksämäen Volvo-varkaus.