Kyyhkylän Kartano voitti maakunnan parhaan hyvinvointimatkailutuotteen palkinnon — Saimaaholiday Oraville kunniamaininta

Voittaja julkistettiin Anttolanhovissa torstaina.

Kyyhkylän Kartanon toimitusjohtaja Riitta Smolander ja liiketoiminnan päällikkö Elina Pettinen hakivat palkinnon.
Kyyhkylän Kartanon toimitusjohtaja Riitta Smolander ja liiketoiminnan päällikkö Elina Pettinen hakivat palkinnon.

Mikkelissä sijaitseva Kyyhkylän Kartano nappasi voiton eteläsavolaisessa kilvassa, jossa etsittiin maakunnan parasta hyvinvointimatkailutuotetta. Voittaja pääsee valtakunnallisen Visit Finlandin markkinoimaksi tähtituotteeksi.

Voittaja julkistettiin Saimaa Wellbeing -tapahtumassa Anttolanhovissa torstaina.

Kyyhkylän Kartanon Natural Wellbeing Break by Saimaa -matkailutuote on kaksi hotelliyötä sisältävä matkapaketti, jonka aikana asiakas saa muun muassa hieronnan ja rantasaunan, tutustuu lähiluontoon polkupyöräillen, kävellen tai vaikka meloen.

SaimaaHoliday Oravi Savonlinnasta palkittiin kunniamaininnalla.

Raati kiinnitti huomiota SaimaaHoliday Oravin monipuoliseen ja laadukkaaseen tuotetarjontaan. Esimerkiksi yrityksen villiruokatuotteesta rakentuu luonnonläheinen selkeä hyvinvoinnin elämyspaketti ja hyvinvointimökeissä on huomioitu hyvinvoinnin lisäpalvelujen saatavuus.

Saimaa Wellbeing -hyvinvointimatkailutuotekilpailun järjestivät Mikkelin ammattikorkeakoulun Luonnon hyvinvointi- ja terveysvaikutusten tuotteistaminen eli Luotuo-hanke ja Visit Finland.

Tiina Knaappila

Tiina Knaappila