Tilaajalle

Tältä näyttää Sodan ja rauhan keskus Muistin sisällä – Mikkelin keskuskansakoulun tilat ovat muuttuneet moderniksi tiedekeskukseksi

Yleisölle Muisti avaa ovensa 29. huhtikuuta. Kunnostustöissä lattian alta paljastui yllätys.

Taru Hokkanen

Sodan ja rauhan keskus Muistin näyttelytilojen materiaaleissa ja  värityksessä on otettu huomioon modernin näyttelyteknologian vaatimukset. Tiloja kiertämässä rakennuttaja Saija Himanen (vas.) Mikkelin kaupungin tilapalveluista, Muistin toimitusjohtaja Olli-Pekka Leskinen ja arkkitehti Henna Paasmala arkkitehtitoimisto Arkviirista.
Sodan ja rauhan keskus Muistin näyttelytilojen materiaaleissa ja värityksessä on otettu huomioon modernin näyttelyteknologian vaatimukset. Tiloja kiertämässä rakennuttaja Saija Himanen (vas.) Mikkelin kaupungin tilapalveluista, Muistin toimitusjohtaja Olli-Pekka Leskinen ja arkkitehti Henna Paasmala arkkitehtitoimisto Arkviirista.

Päivämäärä on vihdoin julkinen. Pitkään odotettu Sodan ja rauhan keskus Muisti avautuu vapun alla, 29. huhtikuuta. Toimitusjohtaja Olli-Pekka Leskinen kertoo, että siitä eteenpäin Muisti palvelee yleisöä päivittäin ja että lähtökohtaisesti aukioloaika on kello 10–18.