Bruce Oreck bodaa yritykset iskuun Mikkelissä tänään

Yhdysvaltain entinen Suomen suurlähettiläs Bruce Oreck tulee pääpuhujaksi Mikkelin Yritysfoorumiin.

Marita Waenerberg

Bruce Oreck jäi kuuden diplomaattivuotensa jälkeen Suomeen asumaan ja ryhtyi kilpailukyvyn unilukkariksi.
Bruce Oreck jäi kuuden diplomaattivuotensa jälkeen Suomeen asumaan ja ryhtyi kilpailukyvyn unilukkariksi.

Yhdysvaltain entinen Suomen suurlähettiläs Bruce Oreck tulee pääpuhujaksi Mikkelin Yritysfoorumiin, joka pidetään tänään torstaina. Seminaari alkaa kello 12.

Oreck harrastaa kehonrakennusta. Diplomaattiuran jälkeen hän jäi asumaan Suomeen. Aalto-yliopiston luennoitsijana hän on muun muassa kantanut huolta Suomen kilpailukyvystä, ja Mikkeliin hän tulee puhumaan kasvuyrittäjyydestä sekä tuomaan näkemyksiä liiketoiminnan kehittämiselle.

Tapahtuman järjestäjän eli Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy:n toimitusjohtaja Kari Paukkeri on kuullut aiemmin Oreckia ja sanoo, että tällä on varmasti annettavaa, etenkin asennemuutoksen vahvistamisessa.
— Oreckilta odotamme herättelypuhetta, sanoo Paukkeri.
— Tilanteen tiedämme. Tarvitsemme asennemuutosta ja paljon yhteisiä käytännön toimia, jotta Mikkeli lähtee liikkeelle. Markkinat ovat rajattomat kunhan teemme oikeita asioita yhdessä.

Yritysfoorumi Mikkeli järjestetään Mikaelissa. Tapahtuma on yrittäjille maksuton. Iltapäiväseminaaria seuraavat sparraustyöpajat, joissa teemoina ovat Matkailu ja palvelut, Työhyvinvointi ja tuottavuus, Myyntialueen laajentaminen sekä Nuoret yrittäjät -työpaja.
Oreckin lisäksi seminaarin puhujina kuullaan markkinointiasiantuntijaa Anne Korkiakoskea ja henkilöstöhyvinvoinnin ja -tuottavuuden asiantuntijaa Marko Kestiä.

Mikko Kontti

Mikko Kontti