Suonsaaren lapsille lumileikkejä ja poniratsastusta

Ystävänpäivän tapahtuman järjestää Mikkelin Soroptimistiklubi.

Vesa Vuorela

Suonsaaren vastaanottokeskuksessa pidetään lauantaina talvitapahtuma.

Mikkelin Soroptimistiklubi järjestää Suonsaaren vastaanottokeskuksen lapsille talvitapahtuman Ystävänpäivänä 14. helmikuuta. Lumileikkien ja hiihdon ohessa lasten on mahdollista osallistua talutusratsastukseen poneilla.

Klubilaiset leipovat tilaisuuteen korvapuusteja ja tarjoavat lämmintä mehua. Klubilaisten lisäksi vastaanottokeskukselta osallistuu neljä henkilöä tapahtuman toteutukseen.

Soroptimist International on maailmanlaajuinen, eri ammatteja edustavien naisten vapaaehtoisjärjestö, joka toimii erilaisten projektien avulla kansainvälisen hyvän tahdon, ymmärtämisen ja ihmisoikeuksien hyväksi.

Järjestön tarkoitus on parantaa erityisesti naisten ja tyttöjen asemaa sekä edistää tasa-arvoa.

Järjestö ei ota kantaa puoluepoliittisiin eikä uskonnollisiin kysymyksiin. Suomessa klubeja toimii 60 paikkakunnalla ja jäseniä on yhteensä noin 1400.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.