Pieksämäkeläinen sarjamurtautuja on vangittu useista varkauksista

Miehen epäillään tehneen useita omaisuusrikoksia Pieksämäen alueella Jäppilässä ja Lamminmäessä.

Pieksämäen seudulla useita omaisuusrikoksia tehnyt 1990 syntynyt paikkakuntalainen mies on vangittu todennäköisin syin. Hänen epäillään syyllistyneen törkeään varkauteen ja useisiin varkausrikoksiin.

Miehen epäillään tehneen useita omaisuusrikoksia Pieksämäen alueella Jäppilässä ja Lamminmäessä. Hänen epäillään murtautuneen omakotitaloon ja vieneen tuhansien eurojen edestä kodin irtaimistoa.

Kotietsinnässä löydettiin epäillyn asunnosta muun muassa kaksi anastettua perämoottoria sekä omakotitalosta anastettua irtainta omaisuutta. Etsinnässä löytyi myös muualta varastettua omaisuutta. Jäppilästä anastettu moottorikelkka on myös saatu poliisin haltuun.

Tekoon liittyy myös Kontiopuistosta anastettu pakettiauto, jonka poliisi on löytänyt. Tekoon liittyen on ollut myös useita muita henkilöitä pidätettyinä.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.