Tilaajalle

Nyt neljä koulua ja vanhempaa kommentoi uutta aluekoulumallia — Kahden tytön isä Perttu Liukkonen: "Terve koulu — oli se sitten pieni tai iso — on aina parempi kuin saastunut"

Mikkelin kaupunkirakennetyöryhmän esitys saa joiltakin kouluilta ja lasten vanhemmilta kiitosta, toisilta kritiikkiä. Launialan koulun oppilaiden vanhemmat ovat nousemassa barrikadeille, kun taas Tuppuralan koulussa iloitaan. Kaikki ovat yhtä mieltä siitä, että koulujen sisäilmaongelmat vaativat uudistuksen. Monet suhtautuvat kuitenkin varauksella satojen oppilaiden koulukomplekseihin.

Vesa Vuorela

— Ihanaa, että Mikkelissä investoidaan uusiin kouluihin. Olemme 
tyytyväisiä, että saamme olla viisi vuotta Paukkulan tiloissa. Sitten 
reippain mielin kohti uutta koulua, kommentoi koulunjohtaja Katariina Vilén Mikkelin kaupunkityöryhmän esitystä kouluverkon uudistamisesta.
— Ihanaa, että Mikkelissä investoidaan uusiin kouluihin. Olemme tyytyväisiä, että saamme olla viisi vuotta Paukkulan tiloissa. Sitten reippain mielin kohti uutta koulua, kommentoi koulunjohtaja Katariina Vilén Mikkelin kaupunkityöryhmän esitystä kouluverkon uudistamisesta.

— Tykkäämme pienestä koulustamme. Haluaisimme, että Launialan koulu jatkaisi. Kuulostaa siltä, että meitä lapsia olisi tulevassa koulussa tosi paljon, sanovat kolmasluokkalainen Olivia Rask, 10, ja viidesluokkalainen Sofia Rask, 12.

Uusimmat uutiset