Jari-Pekan liikenneasema sai kuljetusyrittäjiltä tunnustuspalkinnon — raskaalle liikenteelle soveltuvista taukopaikoista alkaa olla pulaa

Useat kaupalliset toimijat ovat alkaneet asettaa tiukkoja aikarajoituksia pysäköintialueilleen.

Antero Teittinen

Jari-Pekka Koposen liikenneasema Hankasalmella sai tunnustusta kuljetusyrittäjiltä. Myös Joroisissa on Jari-Pekan liikenneasema.
Jari-Pekka Koposen liikenneasema Hankasalmella sai tunnustusta kuljetusyrittäjiltä. Myös Joroisissa on Jari-Pekan liikenneasema.

Liikenneasema Jari-Pekka on saanut Repsikka-tunnustuspalkinnon. Palkinnolla kuljetusyrittäjät haluavat kiittää yritystä raskaan liikenteen huomioimisesta liikenneaseman kehittämisessä.

Jari-Pekalle tunnustuksen myönsi keskisuomalaisten maanteiden tavaraliikennettä harjoittavien kuljetusyrittäjien toimialajärjestö SKAL Keski-Suomi.

SKAL Keski-Suomen tiedotteen mukaan tunnustusta sai varsinkin Hankasalmen liikenneaseman piha-alueen laajennus. Yhdistyksen mukaan raskaalle liikenteelle soveltuvista taukopaikoista alkaa olla pulaa Keski-Suomessa.

Kuljetusyrittäjät ovat olleet huolestuneita viimeaikaisesta kehityssuunnasta, sillä useat kaupalliset toimijat ovat alkaneet asettaa tiukkoja aikarajoituksia pysäköintialueilleen.

Hankasalmen lisäksi Jari-Pekalla on liikenneasema myös Joroisissa Etelä-Savossa.

Tiina Knaappila

Tiina Knaappila

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.