Obama, Trump ja Hunksit Kalevankankaan Amerikan-iltamissa - eikä Elvistäkään ole unohdettu

Ilta koostuu yläkoulun oppilaiden ja opettajien eri oppiaineiden tunneilla ideoimista sketseistä sekä musiikki- ja tanssiesityksistä.

Kalevankankaan koululla on tarjolla Amerikan viihdettä ja Amerikan herkkua. Kuvakaappaus Kalevankankaan koulun sivuilta.
Kalevankankaan koululla on tarjolla Amerikan viihdettä ja Amerikan herkkua. Kuvakaappaus Kalevankankaan koulun sivuilta.

Liikunnanopettaja Hjelmer Liljan ideasta käynnistettiin Kalevankankaalla jo 1970-luvulla nykyaikainen, uuden opetussuunnitelman mukainen monialainen oppimiskokonaisuus. Tästä alkoi myös koulun iltamaperinne. Vuosittain koulussa on järjestetty ohjelmalliset, viihteelliset iltamat, jotka toteutetaan koulun väen yhteistyönä.

Kalevankankaan lukio lakkautettiin 1990-luvulla ja sen aikainen koulurakennuskin on jo purettu. Koulu on muuttanut Raviradantielle ja muuttui yhtenäiskouluksi 2011. Iltamaperinne elää silti edelleen.

Tämän vuoden iltamissa katsojat viedään Kalevankankaalta aina Amerikkaan asti. Ilta koostuu yläkoulun oppilaiden ja opettajien eri oppiaineiden tunneilla ideoimista sketseistä sekä musiikki- ja tanssiesityksistä.

Kasinolla tapahtuu yllättäviä asioita, kun pikkuleijonat lähtevät maailmalle. Miss America -kisoissa tapaavat myös presidentti Obama ja hänen virkaansa pyrkivä Donald Trump. Pikahäät yllättävät aina. Tunnelmaa kohottavat Kaliksen Hunksit. Elvistäkään ei ole unohdettu - ainakin hänen musiikkinsa elää.

Väliajalla voi ostaa kahvia ja pullaa puffetista ja onneaan pääsee kokeilemaan arpajaisissa.

Iltamien tuotto menee koulun stipendirahastoon sekä 9. luokkien leirikoulu- ja luokkaretkirahastojen tukemiseen.

Iltamien kenraaliharjoituksia voi tulla seuraamaan koulun saliin iltamapäivänä kello 10—14.

Kalevankankaan koulun Las Vegas - Las Kalis -iltamat torstaina 25.2.2016 kello 18.

Osallistu keskusteluun

Länsi-Savo