Uusi palsta alkaa - kerro juttu, joka hymyilyttää!

Sanoiko lapsesi tai lapsenlapsesi jotakin hauskaa? Tai kuulitko bussissa hauskan keskustelun? Jaa sinua hauskuuttanut juttu!

NataSnow

Hymyilyttäviä juttuja julkaistaan sunnuntaisin Itä-Savo ja Länsi-Savo-lehdissä ja jatkuvasti verkossa.

Itä-Savossa ja Länsi-Savossa alkaa ilmestyä sunnuntaisin Piste-sivu, jossa julkaistaan viikoittain jokin hauska lukijan kuulema lohkaisu.

Kyse voi olla lasten suusta tulleesta hauskasta jutusta, mutta myös aikuisten huvittavat huomiot elämästä kelpaavat oikein hyvin. Tärkeintä on, että lohkaisu on todella sanottu ja kuultu. Varsinaisia vitsejä ja kaskuja emme siis etsi.

Voit kertoa hauskan jutun osoitteesta lansi-savo.fi/hymykuoppa ja ita-savo.fi/hymykuoppa löytyvällä verkkolomakkeella. Voit halutessasi lähettää myös sähköpostia osoitteeseen kristiina.tiippana@kaakonviestinta.fi.

Kristiina Tiippana

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.