Etsitkö uutta harrastusta? Mikkeliläinen sekakuoro Crescendo etsii uusia jäseniä ja aloittaa vuotensa suomalaisten säveltäjien lauluilla

Syksyksi kuoro suunnittelee matkaa Työväen musiikkiliiton juhliin Tampereelle.

Soila Puurtinen

Sekakuoro Crescendo harjoittelee maanantaisin Lyseon koululla.
Sekakuoro Crescendo harjoittelee maanantaisin Lyseon koululla.

Mikkeliläisen Crescendo-sekakuoron rivit ovat harventuneet kovasti viimeisten viiden vuoden aikana. Tällä hetkellä mukana on noin 18 laulajaa, ja uusia kaivataan mukaan.

Siksi kuoro toivottaa kaikki kuorolaulusta kiinnostuneet ja uutta harrastusta etsivät testaamaan kuoron harjoituksia maanantaina 13. tammikuuta kello 16 Mikkelin Lyseon koulun musiikkiluokkaan.

Kuoro aloittaa vuotensa suomalaisten säveltäjien lauluilla valmistautuakseen syksyllä odottaviin Suomen työväen musiikkiliiton juhlallisuuksiin. Suomen vanhin musiikkiliitto, johon Crescendokin kuuluu, täyttää tänä vuonna 100 vuotta ja juhlistaa merkkivuotta syyskuussa lukuisilla konserteilla Tampereella. Crescendon on tarkoitus pitää samassa hengessä konsertti myös Mikkelissä.

Kuoroharrastus vaatii sitoutumista. Crescendo harjoittelee pääsääntöisesti maanantaisin, ja viime vuonna sillä oli 18 esiintymistä. Kuoron johtajana jatkaa tänäkin vuonna Svetlana Pulkkinen.