Raskas ajoneuvo kaatui tielle 13 Kangasniemellä — Rekkaa nostettiin illalla neljä tuntia, mutta nyt liikenne kulkee jälleen

Onnettomuus tapahtui tiellä 13, välillä Kangasniemi—Vuojalahti. Onnettomuudessa ei tullut henkilövahinkoja.

Etelä-Savon pelastuslaitos

Etelä-Savon pelastuslaitoksen yksiköt ovat olleet paikalla ohjaamassa liikennettä sekä avustamassa ja turvaamassa toimintaa onnettomuuspaikalla.
Etelä-Savon pelastuslaitoksen yksiköt ovat olleet paikalla ohjaamassa liikennettä sekä avustamassa ja turvaamassa toimintaa onnettomuuspaikalla.

Sementtijauhetta kuljettanut rekka kaatui valtatie 13:lla aamukahdeksan jälkeen keskiviikkona. Sementtijauhetta ei levinnyt tielle, mutta poikkeukselliset liikennejärjestelyt ja rekan nostotyö kestivät noin 12 tuntia.

Liikenevirasto tiedotti kello 20.06, että tilanne on ohi ja liikenne kulkee jälleen onnettomuuspaikan ohi.

Ajoneuvon nostotyö käynnistyi liikennevirastin tiedotteen mukaan kello 16 aikaan. Työ kesti neljä tuntia ja aiheutti liikennekatkoja.

Onnettomuuden takia alueella jouduttiin tekemään poikkeavia liikennejärjestelyjä. Kevyt liikenne pääsi onnettomuusalueen ohi toista kaistaa käyttämällä. Myös muu liikenne pääsi nostotyön aikana osan aikaa onnettomuuspaikan ohi toista kaistaa pitkin.

Raskaalta liikenteeltä Kangasniemi—Mikkeli-väli oli poikki. Raskas liikenne joutui kiertämään Pieksämäen kautta.

Henkilöautot ohjattiin liikenteen katkaisujen ajaksi kiertämään Vihaventien kautta. Raskas liikenne ohjattiin alkuun Vihaventielle, mutta se osoittautui raskaalle liikenteelle huonoksi ratkaisuksi. 

Itä-Suomen poliisin tviitin mukaan rekan kuljettaja ei saanut vakavia vammoja.

Juttua on päivitetty nostoa koskevilla tiedoilla kello 16.20.

Vaihdettu kuva kello 17.22.

Päivitetty kello 20.22, kerrottu tilanteen olevan ohi ja vaihdettu aikamuotoja.