Jukka Holmstedt on Vuoden Mikkeliläinen

Holmstedt on työllään tuonut Mikkeliä tunnetuksi, perustelee palkinnon jakanut Mikkelin nuorkauppakamari.

Taru Hokkanen

Jukka Holmstedt toi viime vuonna Jurassic Rockin Mikkelin Kenkäveronniemeen.

Rockpromoottori

Jukka Holmstedt

liittyy vuodesta 1978 alkaneeseen jatkumoon. Mikkelin Nuorkauppakamari palkitsi hänet keskiviikkona Vuoden Mikkeliläisenä.

Tunnustuksen voi saada Mikkelin tuomisesta maailmakartalle erilaisilla teoilla ja toimilla sekä myönteisen kuvan luomisesta Mikkelistä. Urheileminen tai politikointi ei kuulu palkinnon kriteereihin.

Vuoden Mikkeliläisen valinnan perinteen mukaan on suorittanut kunkin vuoden Mikkelin Nuorkauppakamarin puheenjohtaja, tänä vuonna

Jarkko Sanisalo

.

Valitsemisperusteissa mainittiin, että 33-vuotias Holmstedt on omalla työllään tehnyt Mikkeliä eri näköisin ja kokoisin tapahtumin tunnetuksi. Vuonna 2014 näyttävimmin Kenkäveronniemeen tuodulla ja runsaasti positiivista palautetta sekä kaupunkikuvaa luoneella JurassicRockilla.

Holmstedt on syntynyt Keski-Suomessa Suolahdella, mutta kotiutunut Etelä-Savoon tultuaan opiskelemaan maakuntaan vuonna 2002. Tuolloin mies tähtäsi sosiaali- ja terveysalalle, mutta päätyikin keikkajärjestäjäksi aluksi harrastuspohjalta. Myöhemmin harrastus kasvoi työksi. Vuonna 2007 Holmstedt olikin jo järjestämässä ensimmäistä Jurassic Rockia yhdessä aisaparinsa

Mikko Jokipiin

kanssa.

Nuorkauppakamarin mukaan myönteinen asenne ja reipas yrittäminen ovat tunnusomaisia piirteitä Holmstedtille, joka joka uskaltaa ja osaa tehdä mikkeliläisille ja muille korkeluokkaisia tapahtumia ja elämyksiä.

Vuoden Mikkeliläinen 2014 -palkinto luovutettiin Holmstedtille keskiviikkona Mikkelin kaupungintalolla kello 11:30.

Mikko Kääriäinen

Mikko Kääriäinen