Mikkelin uusi rock- ja tatuointifestivaali Livestock & Tattoo on peruttu — lippurahat palautetaan ostajille

Myyntikäyrä jäi tavoitteesta, sääennusteen lämpötila laski ja järjestäjät alkoivat epäillä zombielämysseikkailun julkaisun ajankohtaa Turun tapahtumien jälkeen.

Jaakko Avikainen

Yksi tapahtuman puuhamiehistä on Jurassic Rockin ja St. Michel Summerfestin perustaja Jukka Holmstedt.

Festivaalin promoottori Jukka Holmstedt kertoo tiedotteessa, että Mikkeliin suunniteltu uusi festivaali Livestock & Tattoo kaatui useisiin asioihin.
— Markkinointisuunnitelmamme oli suunniteltu niin, että pystymme julkaisemaan loppua kohden aina uusia kivoja asioita, joita sisältyisi lipun hintaan.

Viime viikolta suunnitelmaan merkityn Elämysseikkailu – kauhukäytävä siirrettiin tälle viikolle. Se olisi ollut Holmstedtin mukaan oman uutisensa ainutlaatuisuutensa vuoksi, sillä airsoft-asein käytävää seikkailua, jossa lahdataan zombeja, ei kovin usein Pohjoismaissa ole nähty.

— Jo ennen suunniteltua elämysseikkailun julkaisua saimme lipun hinta-laatusuhteesta paljon positiivista palautetta, mutta kun koitti maanantai 21. elokuuta, otimme aamulla lipunmyyntilukeman.

Myyntikäyrä oli jäänyt viikonlopun aikaan tavoitteesta. Sääennustus oli laskenut parista kymmenestä asteesta 9—14 asteeseen ja päivän ennustus muuttunut sateiseksi.

— Meistä jokaisen tavoittivat myös erittäin ikävät uutiset Turusta. Jo tuossa vaiheessa oli vahva tunne, että tämä ei nyt välttämättä kanna ja sitä paitsi nyt ei ole ehkä soveliasta julkaista elämysseikkailua, jossa lahdataan zombeja, joita näyttelevät oikeat ihmiset.

Holmstedt kertoo, että julkaisusuunnitelma vedettiin jäihin. Myyntikäyrä ei lähtenyt nousuun alkuviikollakaan.

— Nyt on aika katsoa peiliin ja todeta, että yhyy, tämä ei nyt kanna maaliin. Vetäydymme tämän perumisprosessin jälkeen navetan vintille nuolemaan haavamme, mutta tulemme vielä. Se on varma.
Holmstedt lupaa, että lipun ostaneet asiakkaat saavat rahansa takaisin täysimääräisesti.

Liveto on nettisivujen ja Liveton kautta ostaneihin lipunostajiin yhteydessä sähköpostitse. Sähköpostissa pyydetään toimittamaan tilausnumero ja tilinumero. New Era Tattoosta tai festivaalitoimistolta ostetut lippurahat palautetaan ostajille lipunmyyntipaikoista.

Tiina Knaappila

Tiina Knaappila

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.