Keskustanuoret kerää reppuja turvapaikanhakijoille myös Mikkelissä ja Savonlinnassa

Keskustanuorten 1000 reppua – 1000 uutta alkua -kampanjan tarkoituksena on kerätä reppuja turvapaikanhakijoille, etenkin lapsille ja nuorille.

Etelä-Savon Keskustanuoret aloittivat 1000 reppua -kampanjan ystävänpäivänä Mikkelissä.

Myös Etelä-Savon Keskustanuoret on mukana reppukampanjassa. Keskustanuorten 1000 reppua – 1000 uutta alkua -kampanjan tarkoituksena on kerätä reppuja turvapaikanhakijoille, etenkin lapsille ja nuorille.
Kampanja-aika on ystävänpäivästä Kalevalan päivään 28. helmikuuta asti.

Reppuja voi toimittaa Keskustan piiritoimistolle Mikkeliin, Porrassalmenkatu 33, tai tutulle keskustanuorelle.
Tarvittaessa lisätietoja antaa nuorten toiminnanjohtaja Sofia Tuisku joko puhelimitse 050 443 7229 tai etela-savo@keskustanuoret.fi

Etelä-Savossa kampanja polkaistiin käyntiin Mikkelin keskustassa sunnuntaina ystävänpäiävnä. Keskustanuoret ilahduttivat kaupungilla liikkujia suklaalla ja positiivisilla mietelauseilla.
– Olimme iloisesti yllättyneitä siitä, kuinka onnellisiksi ihmiset tulivat, iloitsee Keskustanuorten Etelä-Savon piirin puheenjohtaja Laura Hämäläinen.

Myös Itä-Savon Keskustanuoret on mukana Keskustanuorten valtakunnallisessa 1000 reppua—1000 uutta alkua -kampanjassa. Tarkoituksena on kerätä reppuja turvapaikanhakijoille, etenkin lapsille ja nuorille. Kampanja kestää kaksi viikkoa ja päättyy Kalevalan päivänä 28. helmikuuta.

Reppuja voi toimittaa Keskustan piiritoimistolle Savonlinnaan osoitteeseen Tottinkatu 15, tai tutulle keskustanuorelle.

Lisätietoja antavat nuorten toiminnanjohtaja Sofia Tuisku, p. 050 443 7229 tai piirin toiminnanjohtaja Ulla-Riitta Juuti, p. 050 347 3556.

Juttua päivitetty 17.2. kello 16.41 Sofia Tuiskun oikealla puhelinnumerolla.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.