Tilaajalle

Länsi-Savo kysyi viideltä kunnanjohtajalta ja Mikkelin kaupunginjohtajalta ajatuksia Essoten taloudenpidosta — Timo Halonen ehdottaa säästöratkaisuksi "terveysbussia"

Monet Essoten jäsenkuntien johtajista ovat huolestuneita Essoten taloudenpidosta ja odottavat siltä nyt konkreettisia toimia. Mikkelin kaupunginjohtaja Timo Halonen rohkaisee Essotea kehittämään uudenlaisia palveluita, jotta kuntayhtymä saisi merkittäviä säästöjä.

Mari Koukkula

Länsi-Savon kyselyssä jäsenkuntien johtajat korostivat sitä, että 
paikallisia palveluita on oltava heidän omissa kunnissaan. Mikkelin 
kaupunginjohtaja Timo Halonen suhtautui myönteisimmin palveluiden keskittämiseen ja uusien sote-digipalveluiden käyttöönottoon.
Länsi-Savon kyselyssä jäsenkuntien johtajat korostivat sitä, että paikallisia palveluita on oltava heidän omissa kunnissaan. Mikkelin kaupunginjohtaja Timo Halonen suhtautui myönteisimmin palveluiden keskittämiseen ja uusien sote-digipalveluiden käyttöönottoon.

Sote-kuntayhtymä Essoten jäsenkuntien johtajat vaativat Essotelta nyt konkreettisia toimia sen eteen, että kulut saadaan kuriin. Osa pitää huolestuttavana sitä, että Essoten talousarvioon näyttää syntyvän alijäämää kaikkina seuraavina vuosina.

Tämä artikkeli on tilaajillemme

Tilaajanamme olet aina tervetullut lukemaan sisältöjämme rajattomasti.

Olen jo tilaajaVerkkopalvelun sisällöt kuuluvat kaikille tilaajille.

Tutustu 2 viikkoa maksutta!Tutustu sisältöön verkossa.

Tee digitilausMääräaikainen digitilaus tarjoushintaan.