Urheilukentän huoltorakennus paloi tuhopoltossa Rantakylässä – Nuorten jalkapallojoukkueen varusteet paloivat mukana, poliisi tutkii paloa ja pyytää havaintoja

Noin 80 neliömetrin kokoinen rakennus on toiminut pukutiloina.

Lukijan kuva

Pelastuslaitos sammutti ulkopuolelta alkanutta paloa lauantaina.
Pelastuslaitos sammutti ulkopuolelta alkanutta paloa lauantaina.

Urheilukentän huoltorakennus on tuhoutunut korjauskelvottomaksi tulipalossa Mikkelin Rantakylässä lauantaina. Palokunnan päästyä paikalle liekit löivät rakennuksen seinustalle, päivystävä palomestari Jari Iskanius Etelä-Savon pelastuslaitokselta kertoo.

Ohikulkija huomasi rakennuksesta tulevan savun ja teki hälytyksen Pallokujalle hieman ennen kello 13.

Pelastuslaitoksen mukaan palo on syttynyt huoltorakennuksen ulkopuolelta, ja se alkoi ulkopuolella olevasta katoksesta. Rakennus on kooltaan noin 80 neliömetriä. Sen omistaa Mikkelin kaupunki.

Rakennus on toiminut pukutiloina. Rakennuksen sisällä oli nuorten jalkapallojoukkueen varusteita, jotka tuhoutuivat palossa.

Rakennuksen ulkovuoraukset paloivat ja se vaurioitui sisältä, vaikka onkin vielä pystyssä. Palo tuhosi myös rakennuksen ullakkorakenteet.

Poliisi tutkii tulipaloa vahingontekona ja pyytää asiaan liittyviä vihjeitä sekä havaintoja puhelimella numeroon 029 5415 232 tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Iltapäivällä Iskanius kertoi, että jälkiraivaus ja sammutus jatkuvat jopa noin kello 16 saakka.

Uutista on päivitetty kello 14.20 tiedoilla rakennuksen omistajasta, sisällä olleista varusteista ja jälkiraivauksen ajasta. Kello 15.31 päivitetty poliisin havaintopyynnöllä.