Vetrea Terveys luopuu osasta liiketoimintojaan – Mikkelin palvelukoti siirtyy Attendolle

Yritys keskittyy jatkossa neurologiseen kuntoutukseen ja vammautuneiden asumispalveluihin.

Aake Roininen

Laura Airaksinen jatkaa Vetrean hallituksen neuvonantajana, mutta ei ole enää yhtiön toimitusjohtaja. Vastuu on nyt Riikka Pikkaraisella.
Laura Airaksinen jatkaa Vetrean hallituksen neuvonantajana, mutta ei ole enää yhtiön toimitusjohtaja. Vastuu on nyt Riikka Pikkaraisella.

Vetrean liiketoiminnat Mikkelissä siirtyvät uudelle omistajalle eli Attendolle helmi–maaliskuun aikana. Kaupassa Mikkelin henkilökunta siirtyy Attendolle vanhoina työntekijöinä.

Mikkelissä kauppa koskee Vuolingolla sijaitsevaa ikäihmisten palvelukotia. Samassa yhteydessä Vetrea myy kaksi palvelukotia Kuopiossa.

Vetrean toinen Mikkelin liiketoimintayksikkö, Mikkelin hoivapalvelut Pelakuu siirtyi Onni-hoivan omistukseen jo joulukuun alussa. Pelakuu ehti olla Vetrean omistuksessa vajaat neljä vuotta.

– Meille on erityisen tärkeää varmistaa, että asiakkaidemme laadukas hoito turvataan saumattomasti. Attendo myös mahdollistaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme uudet, nykyaikaiset tilat, kommentoi Vetrea Terveyden uusi toimitusjohtaja Riikka Pikkarainen kevään yrityskauppoja tiedotteessa.

Vetreaa aikaisemmin johtanut Laura Airaksinen jatkaa Vetrean hallituksen neuvonantajana.

Vetrea on valtakunnallisesti toimiva yksityinen kuntoutus-, asumis- ja kotipalvelujen tuottaja. Sen palveluksessa on noin 800 ihmistä. Strategiauudistuksellaan Vetrea keskittyy neurologiseen ja toimintakykyä edistävään kuntoutukseen sekä vammautuneiden asumispalveluihin.