Mikkelin Rantakylässä epäilty puutavaravarkaus osoittautui väärinkäsitykseksi: Puutavara-auton kuljettaja oli vienyt erän määränpäähän sovittua aiemmin

Asia selvisi ostajayhtiön selvitysten kautta.

Heidi Veijalainen

Poliisi on lopettanut tapauksen tutkinnan, koska selvisi, että puuerä on toimitettu sinne minne oli tarkoituskin. Kuvituskuva.
Poliisi on lopettanut tapauksen tutkinnan, koska selvisi, että puuerä on toimitettu sinne minne oli tarkoituskin. Kuvituskuva.

Poliisi tutki Mikkelin Rantakylässä joulukuun alussa tapahtunutta epäiltyä puuerän varkautta. Poliisi tiedotti joulukuun alussa, että Ylännetien päästä alkavan tieuran varrelta oli kadonnut noin 30 kuution puuerä.

Sen epäiltiin päätyneen varkaiden matkaan. Etelä-Savon ammattiopiston Esedun metsäkoulun opiskelijat olivat kaataneet puut viereiseltä hakkuutyömaalta.

Nyt poliisille on selvinnyt, että puiden katoamiseen ei liity rikosta, vaan kaikki johtuu väärinkäsityksestä. Samalla poliisi on lopettanut tapauksen tutkinnan.

Itä-Suomen poliisin lauantaina julkaisemassa tiedotteessa kerrotaan, että puut olivat päätyneet ostajayhtiölle etuajassa, mutta tätä ei heti tiedetty.

Puutavara-auton kuljettaja oli ottanut puut mukaansa erehdyksen takia jo etuajassa, jolloin ne päätyivät sinne minne niiden pitikin päätyä, mutta kenenkään huomaamatta.

Asia selvisi vasta, kun ostajayhtiö teki asiaan liittyen omia selvityksiään.